ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θύμα διάρρηξης στο κέντρο της Αθήνας η Κατερίνα Παναγοπούλου – Η ανάρτησή της

Έσπασαν το αυτοκίνητό της

Θύμα διάρρηξης στο κέντρο της Αθήνας η Κατερίνα Παναγοπούλου – Η ανάρτησή της

Θύμα διάρρηξης έπεσε η Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ της Παρασκευής.

Ενώ η αγαπημένη παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega διασκέδαζε στο κέντρο της Αθήνας με την παρέα της, διαρρήκτες έσπασαν το αυτοκίνητό της.

Η ίδια έκανε γνωστή την είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Όπως εξήγησε, δεν στάθηκε μόνο εκείνη άτυχη, αλλά και 3-4 ακόμα οδηγοί, που βρήκαν τα αυτοκίνητά τους σπασμένα.

«Παρασκευή 23:00 το βράδυ στην Πινδάρου, έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, διαρρήκτες έσπασαν το αυτοκίνητό μου μαζί με 3-4 άλλα στους γύρω δρόμους… Αθήνα μια ασφαλής πόλη να ζεις», έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Δείτε το story της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
panagopoulou
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.