Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ»...

Θύμα ληστείας 23χρονη μέσα σε λεωφορείο στον Πειραιά: Ρομά της άρπαξαν τη χρυσή αλυσίδα με το σταυρό

Ο 19χρονος και η 17χρονη συνελήφθησαν μέσα σε λεωφορείο στην περιοχή της Ακτής Μιαούλη

Θύμα ληστείας 23χρονη μέσα σε λεωφορείο στον Πειραιά: Ρομά της άρπαξαν τη χρυσή αλυσίδα με το σταυρό

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Θύμα ληστείας από δύο Ρομά έπεσε το πρωί της Τετάρτης (11/2) μια 23χρονη μέσα σε λεωφορείο στον Πειραιά, όταν της επιτέθηκαν και της άρπαξαν τη χρυσή αλυσίδα με σταυρό.

Οι δράστες, ένας 19χρονος και μια 17χρονη, χρησιμοποίησαν βία για να αρπάξουν το κόσμημα και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο της γραμμής 223, προσπαθώντας να διαφύγουν.

Η 23χρονη ενημέρωσε αμέσως την Άμεση Δράση, με τους αστυνομικούς να τους εντοπίζουν και να τους συλλαμβάνουν μέσα σε λεωφορείο στην περιοχή της Ακτής Μιαούλη.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.