ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Θύμα ληστείας 85χρονη στη Μεταμόρφωση: Γυναίκα προσποιήθηκε την ασφαλίστρια και την «ξάφρισε» – «Δώσε μου ότι έχεις»

Η ηλικιωμένη έπεσε στο οδόστρωμα και χτύπησε στο δεξί μάτι

Θύμα ληστείας 85χρονη στη Μεταμόρφωση: Γυναίκα προσποιήθηκε την ασφαλίστρια και την «ξάφρισε» – «Δώσε μου ότι έχεις»

Θύμα ληστείας από έναν άνδρα και μια γυναίκα, έπεσε την περασμένη Παρασκευή (27/10) μια 85χρονη γυναίκα, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Οι δύο δράστες, προσέγγισαν την μονοκατοικία της στην οδό Ναυαρίνου, με ένα αυτοκίνητο και προσποιήθηκαν ότι την γνωρίζουν.

Η γυναίκα αφού εισήλθε στην αυλή της ηλικιωμένης και προσποιούμενη την ασφαλίστρια, ανέφερε ότι ο γιος της 85χρονης οφείλει ασφάλιστρα των 180 ευρώ και ζήτησε να της τα πληρώσει επί τόπου.

Το θύμα δεν είχε πάνω της το συγκεκριμένο ποσό, με την «ασφαλίστρια» να ζητάει από την ηλικιωμένη να πληρώσει την αξία τους σε χρυσαφικά.

Στην συνέχεια η δράστις ακολούθησε την 85χρονη εντός της οικίας της, και αφού την έσπρωξε της είπε «δώσε μου ότι έχεις».

Η ηλικιωμένη φοβούμενη για την σωματική της ακεραιότητα, πήγε στο σαλόνι του σπιτιού της και της έδωσε ένα κουτί γεμάτο με κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 1.300 ευρώ.

Στη συνέχεια η δράστις τράπηκε σε φυγή και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του συνεργού της, με την 85χρονη να την ακολουθεί μέχρι το ΙΧ για τους ακινητοποιήσει.

Οι δύο δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν από το σημείο με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να πέσει στο οδόστρωμα και να χτυπήσει στο δεξί μάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς ο τραυματισμός της 85χρονης ήταν ελαφρύς και δεν χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο, ενώ για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Μεταμόρφωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.