ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το λάθος που «πρόδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην παιδίατρο – «Μαμά, γιατί τρέμω;»

Προσπαθούσε να πείσει τους γιατρούς ότι η κόρη της παρουσιάζει επεισόδια με έντονους σπασμούς

Το λάθος που «πρόδωσε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην παιδίατρο – «Μαμά, γιατί τρέμω;»

Μια παιδίατρος από το Ωνάσειο φαίνεται πως είχε υποψιαστεί ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε με τα «επεισόδια» της Τζωρτζίνας από την Πάτρα.

Συγκεκριμένα, η γιατρός άρχισε να αναρωτιέται αν κάτι πήγαινε στραβά, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου της περιέγραψε ένα από τα «επεισόδια» του παιδιού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθούσε συστηματικά να πείσει τους γιατρούς της Πάτρας και της Αθήνας ότι η πρωτότοκη κόρη της παρουσιάζει επεισόδια με έντονους σπασμούς.

Ωστόσο, οι γιατροί δεν κατάφεραν ποτέ να δουν ένα τέτοιο επεισόδιο.

Όπως μετέδωσε το βραδινό δελτίο ειδήσεων του STAR, όταν το κοριτσάκι εισήχθη στο Ωνάσειο για να βάλει απινιδωτή, σε συζήτηση που είχε η Ρούλα με την παιδίατρο για τους σπασμούς της Τζωρτζίνας στο σπίτι, έκανε ένα λάθος το οποίο και εντόπισε η γιατρός και το ανέφερε στην κατάθεσή της.

«Μου είπε ότι η Τζωρτζίνα είχε ξανακάνει σπασμούς στο σπίτι τους στην Πάτρα και εξαιτίας αυτών των σπασμών πήγαν στο νοσοκομείο, όπου έπαθε η Τζωρτζίνα την ανακοπή. Όταν της ζήτησα να μου περιγράψει τη φύση του επεισοδίου μου απάντησε ότι η Τζωρτζίνα έτρεμε και της είπε “μαμά κοίτα πως τρέμω. Γιατί τρέμω;”», ανέφερε η παιδίατρος, Σταυρούλα Μπούντα.

Δεδομένου ότι αυτό δε συνιστά σπασμούς, γιατί σε γενικευμένους σπασμούς ο ασθενής δεν έχει επικοινωνία, η παιδίατρος ζήτησε να της διευκρινίσει αν όντως το παιδί είχε επικοινωνία κατά το αναφερόμενο επεισόδιο σπασμών.

Τότε, η μητέρα της απάντησε πως αρχικά είχε επικοινωνία, την οποία στη συνέχεια έχασε, σύμφωνα με την κ. Μπούντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, η γιατρός άρχισε να υποψιάζεται ότι πρόκειται για ψέμα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.