ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τους γιατρούς του Καραμανδάνειου μήνυσε η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Οι γιατροί είπαν χοντροκομμένα ψέματα» είπε ο συνήγορός της

Τους γιατρούς του Καραμανδάνειου μήνυσε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σε μηνύσεις σε βάρος των ιατρών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου της Πάτρας, προχώρησε η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας πρέπει να διενεργηθεί έρευνα για σωματική βλάβη εξ αμέλειας από υπόχρεο αλλά και τα αδικήματα της ψεύδους βεβαίωσης και της ψεύδους κατάθεσης, αναφορικά με την ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

«Καταρρέει το κατηγορητήριο σε βάρος μας. Πρόκειται για χονδροειδέστατο ιατρικό λάθος και εδώ οι γιατροί είπαν χοντροκομμένα ψέματα», είπε ο κ.Κούγιας.

Παράλληλα, η πλευρά της υπεράσπισης υπέβαλε αίτημα να κληθεί ως μάρτυρας η παιδοκαρδιολόγος Αγγελική Κατατζά, η οποία είχε εξετάσει την Τζωρτζίνα λίγες ημέρες πριν εισαχθεί στο Καραμανδάνειο.

«Η κ. Καρατζά διαψεύδει τους γιατρούς στο Καραμανδάνειο που λένε ότι επικοινώνησαν μαζί της οποτεδήποτε πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή», ανέφερε ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε: «η κατάθεσής της οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση της κατηγορίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς διαψεύδει ότι δήθεν επικοινώνησαν μαζί της είτε κατά την εισαγωγή, είτε κατά τη νοσηλεία. Η μοναδική επικοινωνία που είχαν μαζί της ήταν μετά την ανακοπή, όταν την ρώτησαν αν είχε εξετάσει ποτέ τη Τζωρτζίνα στο παρελθόν».

Επιπλέον, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να αναγνωστεί η κατάθεση της κας Καρατζά που είχε δώσει στο πλαίσιο της ανάκρισης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η εισαγγελέας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα κλήτευσης της κας Κατατζά, αλλά πρότεινε το δικαστήριο στο παρόν δικονομικό στάδιο να επιφυλαχθεί επί του αιτήματος ανάγνωσης της κατάθεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.