ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγελαφικό περιστατικό: Κατήγγειλε κλοπή & τελικά συνελήφθη ο ίδιος για ψευδή κατάθεση!

Το «θύμα» ομολόγησε και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία

Τραγελαφικό περιστατικό: Κατήγγειλε κλοπή & τελικά συνελήφθη ο ίδιος για ψευδή κατάθεση!

Ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο έρχεται «στο φως» της δημοσιότητας προκαλώντας γέλιο αλλά και θυμό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας άνδρας μετέβη την Παρασκευή το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου για να δηλώσει πως του έκλεψαν 400 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας δήλωσε πως έκανε ανάληψη από τραπεζικό κατάστημα του Ηρακλείου και την ώρα που έπαιρνε τα χρήματα από το ΑΤΜ, ένας άγνωστος του επιτέθηκε και με την απειλή μαχαιριού κατάφερε να του τα αποσπάσει.

Μάλιστα, προσπάθησε και να περιγράψει στους αστυνομικούς το ληστή τον οποίο και αναζητούσαν εδώ και 2 μέρες.

Ωστόσο, μετά από έρευνες και από υλικό που είχε συλλέξει η αστυνομία, κατάφερε να εξιχνιάσει την ληστεία και να συνειδητοποιήσει πως… δεν έγινε ποτέ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «θύμα» ομολόγησε και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.