
Τραγικός επίλογος για έναν 55χρονο άνδρα στο Ψαλίδι της Χίου, καθώς έχασε τη ζωή του σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη λίγο μετά το Sun Palace.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 08:30 το πρωί, όταν το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας του -κάτω από συνθήκες που διερευνώνται- και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο.
Όπως μπορούμε να δούμε, το όχημα που οδηγούσε, έγινε παλιοσίδερα από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του μοιραίου δυστυχήματος:

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ αστυνομικοί της Τροχαίας ρύθμισαν την κυκλοφορία στην περιοχή.
Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, ο 55χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.