Κάτσε καλά, Θανούλη...

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Αιφνίδιος θάνατος για έναν 62χρονο κατά τη διάρκεια εκδρομής στο Συρράκο

Ο άτυχος άνδρας καταγόταν από την Εύβοια και ο ξαφνικός θάνατός του συγκλόνισε την παρέα του και την οικογένειά του

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Αιφνίδιος θάνατος για έναν 62χρονο κατά τη διάρκεια εκδρομής στο Συρράκο

Τραγικό τέλος είχε η εκδρομή στο Συρράκο για έναν 62χρονο, το πρωί της Κυριακής (19/10), καθώς σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του.

Ο 62χρονος διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος 62χρονος καταγόταν από την Εύβοια και ο ξαφνικός θάνατός του συγκλόνισε την παρέα του και την οικογένειά του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η ΕΛΑΣ όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ τα ακριβή αίτια θα προκύψουν από νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.