ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγωδία στα Ψαρά: Νεκρός μέσα σε πλοίο 54χρονος καπετάνιος

Νεκρός μέσα στο πλοίο o 54χρονος καπετάνιος του «ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ»

Τραγωδία στα Ψαρά: Νεκρός μέσα σε πλοίο 54χρονος καπετάνιος

«Συναγερμός» σήμανε το πρωί της Πέμπτης στη Λιμενική Αρχή Ψαρών όταν ενημερώθηκαν από τον Υποπλοίαρχο του πλοίου «ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ» ότι ο 54χρονος Πλοίαρχος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην καμπίνα του.

Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και αγροτικός ιατρός, ο οποίος του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Λιμενικό Σταθμό Ψαρών που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ το «ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ» δεν εκτέλεσε το πρωινό δρομολόγιό του Ψαρά – Βολισσός (Χίου) – Ψαρά και τελεί υπό απαγόρευση απόπλου, μέχρι την αποκατάσταση της οργανικής σύνθεσης του πληρώματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.