Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα και γιος οι δύο νεκροί – Είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου (βίντεο)

«Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φορά για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας 

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα και γιος οι δύο νεκροί – Είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου (βίντεο)

Μία δραματική ιστορία κρύβεται πίσω από τον θάνατο μίας 72χρονης γυναίκας και του 50χρονου γιου της οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας από αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας thestival.gr αναφέρουν πως τα άτομα ήταν δεμένα με χειροπέδες μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Επιπλέον, φαίνεται πως είχαν δέσει επάνω τους σακιά με άμμο.

Σήμερα ο επίλογος μιας οικογενειακής τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοελίδας, πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.

Σήμερα όπως όλα δείχνουν μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14.00 και αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να καταλήγει στον πάτο της θάλασσας. «Είδα ένα αμάξι να πηγαίνει προς τη θάλασσα αλλά δεν περίμενα να πέσει» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φόρα για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά».

Μάλιστα σύμφωνα με τους περίοικους δεν είναι η πρώτη φορά στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, όπου αυτοκίνητο βουτάει στη θάλασσα.

 «Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι η τρίτη. Ένας αθλητικός παραγωγός αυτοκτόνησε εδώ. Και ένας ακόμη άνθρωπος», αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

«Δεν ξέρω τι φταίει για αυτό. Μάλλον πρέπει να βάλουν πασαλάκια. Μάλιστα την προηγούμενη φορά που είχε γίνει αυτό βούτηξε ένας για να σπάσει το τζάμι και να σώσει αυτόν που ήταν μέσα. 

Και αυτός του είπε «άσε με ρε εγώ θέλω να πεθάνω. Είχε πέσει στην ευθεία εδώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.