
Την τελευταία του «πνοή» άφησε ένας 78χρονος άνδρας στο προαύλιο του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση του προσωπικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο ηλικιωμένος είχε μεταβεί στο νοσοκομείο ως συνοδός ασθενούς.
Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον εξωτερικό χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατός του πιθανότατα προήλθε από παθολογικά αίτια.
Παρόλα αυτά, αναμένεται να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.