ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραυματισμός 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο: «Ένας αστυνομικός μου είπε “αδερφέ πάρε να έρθει τώρα ένα ασθενοφόρο”» (φωτο)

Δείτε εικόνες από το σημείο όπου τραυματίστηκε η 16χρονη

Τραυματισμός 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο: «Ένας αστυνομικός μου είπε “αδερφέ πάρε να έρθει τώρα ένα ασθενοφόρο”» (φωτο)

Νέες μαρτυρίες συνεχίζουν να βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τον τραυματισμό της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο το βράδυ του Σαββάτου (28/10).

«Εγώ τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ. Είδα την κοπέλα και ένας αστυνομικός ήρθε και μου είπε να καλέσω το ασθενοφόρο», λέει ένας κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, που ήταν στο σημείο όπου τραυματίστηκε σοβαρά η 16χρονη κοπέλα στο νέο Ηράκλειο.

«Είδα τα χημικά και ήταν πολύ τρομακτικό. Ήρθε ένας αστυνομικός και μου λέει “αδερφέ βοηθά, πάρε να έρθει τώρα ένα ασθενοφόρο”».

Όπως μας περιγράφει ο νεαρός, «αγχώθηκα πολύ, και επειδή μένω λίγο πιο μακριά, δεν ήξερα ποια είναι η ακριβής διεύθυνση και ρώτησα έναν άνθρωπο που είχε βγει στο μπαλκόνι του. Έτσι πήρα το ΕΚΑΒ, αλλά μετά έφυγα από το σημείο».

Σε φωτογραφία από το σημείο, διακρίνεται μια διμοιρία ΜΑΤ που περιφρουρούσε το σημείο ώσπου να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Εικόνες από το σημείο όπου τραυματίστηκε η 16χρονη:

Η ιατροδικαστής που εξέτασε την 16χρονη, φέρεται να είπε ότι τα τραύματά της συνάδουν με πτώση και δεν προήλθαν από κάποιο αντικείμενο. Η εκτίμηση είναι ότι έπεσε και μετά την ποδοπάτησαν και άλλοι που έτρεχαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.