ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τρομακτικές στιγμές για 70χρονη στο Βόλο: Της επιτέθηκε αγέλη αδέσποτων σκύλων – Τη δάγκωσαν σε χέρια & πόδια

Την έσωσε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Ιωλκού

Τρομακτικές στιγμές για 70χρονη στο Βόλο: Της επιτέθηκε αγέλη αδέσποτων σκύλων – Τη δάγκωσαν σε χέρια & πόδια

Αγέλη αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε σε 70χρονη γυναίκα, ενώ περπατούσε σε ένα δρομάκι κοντά στον περιφερειακό δρόμο του Βόλου προς Άλλη Μεριά, με αποτέλεσμα να την δαγκώσουν σε χέρια και πόδια.

Συγκεκριμένα, η ηλικιωμένη γυναίκα στην προσπάθειά της να προστατευτεί από τα 10 και πλέον αδέσποτα μεγαλόσωμα σκυλιά, έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να την κυκλώσουν και στη συνέχεια να την δαγκώσουν.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο με το αυτοκίνητό του, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Ιωλκού, Αχιλλέας Καλυβιώτης, ο οποίος και βοήθησε την γυναίκα, σώζοντάς την από τα δόντια των σκυλιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 70χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά της, ενώ ο κ. Καλυβιώτης κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.