Τρόμος για 16χρονο στα Μελίσσια – Του έστησαν ενέδρα έξι ανήλικοι & τον ξυλοκόπησαν για ένα SMS

Οι δράστες, προκάλεσαν κατάγματα στη μύτη και μώλωπες στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματος του 16χρονου

Τρόμος για 16χρονο στα Μελίσσια – Του έστησαν ενέδρα έξι ανήλικοι & τον ξυλοκόπησαν για ένα SMS

Τον τρόμο βίωσε ένα 16χρονο παιδί στα Μελίσσια, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού γιατί… ένα από τα SMS που αντάλλαξε με συνομήλικό του θεωρήθηκε… κοροϊδευτικό.

Οι δράστες κατάφεραν σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο του 16χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Το περιστατικό, σημειώθηκε το Σάββατο, λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος είχε ανταλλάξει κάποια γραπτά μηνύματα (SMS) με έναν συνομήλικό του, κι ένα από αυτά θεωρήθηκε κοροϊδευτικό. Ακολούθως ο δράστης της επίθεσης συνεννοήθηκε με πέντε ακόμα άτομα και έστησαν ενέδρα στον 16χρονο και έναν φίλο του, έξω από γνωστό μεζεδοπωλείο στα Μελίσσια.

Οι δράστες, προκάλεσαν στον 16χρονο κατάγματα στη μύτη και μώλωπες στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματος. Το θύμα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη, ενώ παρέμεινε νοσηλευόμενος για κάποιες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί έχουν ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος των ανηλίκων δραστών, αλλά και των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ωστόσο, οι ανήλικοι δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.