Τρόμος για 24χρονη στη Λακωνία – 45χρονος τη βίασε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της

Ο δράστης παρακολουθούσε όπως φαίνεται την κάθε της κίνηση

Τρόμος για 24χρονη στη Λακωνία – 45χρονος τη βίασε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της

Τον τρόμο έζησε μια 24χρονη κοπέλα μέσα στο εξωτερικό μπάνιο του σπιτιού της, καθώς ένας άγνωστος της επιτέθηκε και τη βίασε. 

Μάλιστα, ο δράστης παρακολουθούσε όπως φαίνεται την κάθε της κίνηση. Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, πλησίασε στο σπίτι της γυναίκας και μπήκε στο μπάνιο.

Τη βίασε και αμέσως μετά απομακρύνθηκε. Με την 24χρονη να πηγαίνει στην αστυνομία και τις έρευνες να αποδίδουν σε χρόνο ρεκόρ.

Ο 45χρονος συνελήφθη και φέρεται ήδη να έχει ομολογήσει το φρικτό έγκλημα που διέπραξε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ο οποίος είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Aρχές, ομολόγησε την πράξη του και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γεγονός πως ο 45χρονος ήταν γνώριμος στις Αρχές πυροδοτεί από το πρωί μια σειρά από συζητήσεις στη Λακωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.