Ντόναλντ, οι βόρειες ΗΠΑ λέγονται «Καναδάς» και οι νότιες «Μεξικό»! Just do it!

Τρόμος για 63χρονο οδηγό ταξί στο Αιγάλεω: Δύο επιβάτες τον λήστεψαν, τον μαχαίρωσαν και το «έσκασαν» με το όχημα!

«Πήραν το αμάξι και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παραλίγο να χτυπήσουν ανθρώπους που έτρεχαν να με βοηθήσουν»

Τρόμος για 63χρονο οδηγό ταξί στο Αιγάλεω: Δύο επιβάτες τον λήστεψαν, τον μαχαίρωσαν και το «έσκασαν» με το όχημα!

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε το βράδυ του Σαββάτου (17/1) ένας 63χρονος οδηγός ταξί στο Αιγάλεω, όταν δύο επιβάτες τού επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά, τον ακινητοποίησαν και τον απείλησαν με μαχαίρι.

Ο οδηγός είχε παραλάβει δύο άνδρες από την περιοχή του Βοτανικού, οι οποίοι του ζήτησαν να τους μεταφέρει στο Αιγάλεω.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τού επιτέθηκαν και τον μαχαίρωσαν στο πηγούνι και στην κοιλιακή χώρα.

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο 63χρονος κατάφερε να βγει από το ταξί και να ζητήσει βοήθεια.

Οι δράστες άρπαξαν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα, έγγραφα και τα κινητά του τηλέφωνα, πριν διαφύγουν με το ταξί, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στον δρόμο.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο οδηγός περιέγραψε με τρόμο όσα έζησε:

«Μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό και ο άλλος το πίεζε στα πλευρά. Τους έδωσα χρήματα, αλλά ήθελαν κι άλλα. Τους είπα αφήστε μου έστω ένα τάλιρο για να βάλω φυσικό αέριο».

Στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει για βοήθεια όταν κατάλαβε ότι η κατάσταση ξέφευγε.

«Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά. Πήραν το αμάξι και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παραλίγο να χτυπήσουν ανθρώπους που έτρεχαν να με βοηθήσουν», ανέφερε.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών και του οχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.