ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τρόμος για ηλικιωμένο στο Αίγιο – Τρεις κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι του & τον λήστεψαν την ώρα της Ανάστασης

Είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες full face

Τρόμος για ηλικιωμένο στο Αίγιο – Τρεις κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι του & τον λήστεψαν την ώρα της Ανάστασης

Τρεις άγνωστοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των γειτόνων ενός ηλικιωμένου, οι οποίοι βρίσκονταν στις εκκλησίες για την Ανάσταση το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, και ενώ ο ίδιος ήταν μόνος το εκμεταλλεύτηκαν και εισέβαλαν στο σπίτι του στο Αίγιο.

Οι δράστες διέρρηξαν την πόρτα του σπιτιού και όρμησαν στο εσωτερικό έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες full face, αιφνιδιάζοντας τον άτυχο ένοικο που δεν κατάφερε να αντισταθεί.

Αφού τον χτύπησαν, τον προειδοποίησαν ότι θα συνέχιζαν να τον γρονθοκοπούν αν δεν τους έδειχνε πού είχε κρυμμένα χρήματα, αναγκάζοντάς τον να τους δώσει το ποσό των 5.000 ευρώ που φύλαγε για ώρα ανάγκης.

Οι εισβολείς άρπαξαν και το κινητό του τηλέφωνο για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία ή συγγενείς του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε τη ληστεία στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι ερευνούν για να εντοπίσουν τους δράστες αναζητώντας πλάνα από κάμερες της περιοχής, ενώ σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.