ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρόμος στο Πολύγωνο: Ένοπλος Ιρανός κλείστηκε σε σπίτι και απειλούσε να σκοτώσει τα παιδιά του

Πώς τον συνέλαβε η ΟΠΚΕ

Τρόμος στο Πολύγωνο: Ένοπλος Ιρανός κλείστηκε σε σπίτι και απειλούσε να σκοτώσει τα παιδιά του

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπει μια υπόθεση που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πριν δύο ημέρες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο Πολύγωνο για σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης (31/1), όταν ένας άνδρα από το Ιράν βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να χτυπά τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Στη συνέχεια ο άνδρας έβγαλε την γυναίκα από το σπίτι, άρπαξε ένα όπλο, ταμπουρώθηκε μέσα στον χώρο και άρχισε να απειλεί πως θα σκοτώσει τα παιδιά. Η γυναίκα του μάλιστα είδε το όπλο χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζει αν πρόκειται για αληθινό ή για ψεύτικο.

Στο σημείο έσπευσαν ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι κατάφεραν να εισέλθουν διακριτικά στο διαμέρισμα, να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να παραδώσουν τα παιδιά στη μητέρα τους. Το όπλο κατασχέθηκε και όπως προέκυψε πρόκειται για ένα αεροβόλο με μεταλλικά σφαιρίδια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επρόκειτο για μία δύσκολη επιχείρηση καθώς τα παιδιά του δράστη ήταν παρόντα και ως εκ τούτου απαιτούνταν ειδικός χειρισμός προκειμένου να μην διατρέξουν κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Μυλωνάς, μέλος ΔΣ Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και υπηρετών στις ΟΠΚΕ: «Τα τελευταία χρόνια ζητούμε με θέρμη να απεμπλακούν οι ΟΠΚΕ από τα μέτρα τάξης και τις φυλάξεις ώστε να βρεθούν δίπλα στον πολίτη. Καθημερινά το δελτίο ειδήσεων μας δικαιώνει καθώς δεν υπάρχει μέρα που να μην αναφερθούν συλλήψεις σε δύσκολα περιστατικά από ΟΠΚΕ. Ελπίζουμε αυτή η αλλαγή πλεύσης της Αστυνομίας με έμφαση στην αστυνόμευση και στην πάταξη της εγκληματικότητας να έχει διάρκεια και να μην κρατήσει για λίγο όπως τις προηγούμενες φορές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.