Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Μηχανή συγκρούστηκε με ταξί – Νεκρός 35χρονος

Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου προχώρησαν στη σύλληψη του 39χρονου οδηγού ταξί

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Μηχανή συγκρούστηκε με ταξί – Νεκρός 35χρονος

Τα ξημερώματα της Κυριακής (30/11) σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, με έναν 35χρονο οδηγό μοτοσικλέτας να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 02:15, στη συμβολή των οδών Καραμανλή με Πατριάρχου Γρηγορίου.

Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ταξί που οδηγούσε 39χρονος, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 35χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου προχώρησαν στη σύλληψη του 39χρονου οδηγού ταξί.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.