Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 57χρονος έπειτα από σύγκρουση

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 57χρονος έπειτα από σύγκρουση

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (19/3) στην παλαιά Εθνική Οδό Έδεσσας – Θεσσαλονίκης.

Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Συγκεκριμένα, στις 5:30 το πρωί, στο 18ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Έδεσσας – Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση Καλυβίων, φορτηγό που οδηγούσε 25χρονος συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατικό όχημα που οδηγούσε 57χρονος. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 57χρονου οδηγού.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.