Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Τροχαίο στην Κέρκυρα: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκρός ο 50χρονος αναβάτης

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση

Τροχαίο στην Κέρκυρα: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκρός ο 50χρονος αναβάτης

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (3/6) στην Κέρκυρα, όταν μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ένας 50χρονος να χάσει τη ζωή του.  

Το τροχαίο συνέβη στην περιοχή Ρόδα της Κέρκυρας, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 50χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο αναβάτης της μηχανής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.