ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Εκτός κινδύνου η γυναίκα που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο

Η γυναίκα είχε τραυματιστεί στο κεφάλι

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Εκτός κινδύνου η γυναίκα που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (31/8) στο ρεύμα προς Αθήνα της παλιάς παραλιακής όταν ένα αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε μια γυναίκα.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία για την υγεία της, στην άτυχη γυναίκα δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Metropolitan -έξω από το οποίο έγινε το τροχαίο- και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο στη Βούλα.

Νεότερες πληροφορίες λένε ότι νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα έχει τραυματιστεί στο κεφάλι από το τροχαίο, για το οποίο αυτόπτες μάρτυρες είπαν οτι κινούταν με μεγάλη ταχύτητα το ΙΧ. Μάλιστα, στον ελιγμό του οδηγού για να αποφύγει την πεζή, το αυτοκίνητο χτύπησε στο διαχωριστικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.