Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης στον φίλο του 18χρονου που σκοτώθηκε

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έκαναν κόντρες

Τροχαίο στο Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης στον φίλο του 18χρονου που σκοτώθηκε

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 18χρονου που συνελήφθη στο Χαλάνδρι για το θανατηφόρο τροχαίο στην Οδό Παπανικολή.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, όπου έχει το δικαίωμα να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ούτε φορούσε ζώνη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο το δυστύχημα να σημειώθηκε σε αυτοσχέδια κόντρα του νεαρού με φίλο του.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Συγκεκριμένα οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής που χειρίζονται το φάκελο, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να βρουν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος έδωσε στοιχεία που ξεκλειδώνουν την ιστορία αναφορικά με τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που έστειλε στο θάνατο τον 18χρονο.

Έτσι, συνέλαβαν τον 20χρονο φίλο του με τον οποίο ο άτυχος νεαρός εξετάζεται εάν πραγματοποιούσε κόντρες στην οδό Παπανικολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 20χρονος σύμφωνα με πληροφορίες θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα το μεσημέρι. Η υπόθεση αποκτά νέες διαστάσεις και διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος όπως η ταχύτητα των δύο οχημάτων τη στιγμή της πρόσκρουσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.