ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τύρναβος: Στον ανακριτή σήμερα οι ανήλικοι συλληφθέντες για τον ομαδικό βιασμό 22χρονης

Αρνούνται τις κατηγορίες

Τύρναβος: Στον ανακριτή σήμερα οι ανήλικοι συλληφθέντες για τον ομαδικό βιασμό 22χρονης

Ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν θα βρεθούν σήμερα οι τέσσερις ανήλικοι, οι οποίοι κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της 22χρονης, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, σε πανηγύρι στον Τύρναβο.

Στον Εισαγγελέα Λάρισας θα οδηγηθούν σήμερα οι τέσσερις από τους συνολικά έξι εμπλεκόμενους στην σεξουαλική κακοποίηση της 22χρονης, για να τους απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα περί ομαδικού βιασμού και ισχυρίζονται ότι υπήρξε συνουσία με την συναίνεση της κοπέλας, η οποία πάσχει από μέτρια νοητική υστέρηση.

Ο 14χρονος που κατέγραφε με κινητό τηλέφωνο τον ομαδικό βιασμό κατηγορείται για συνέργεια και παραβίαση προσωπικών δεδομένων ενώ οι άλλοι τρεις ανήλικοι κατηγορούνται για τον βιασμό της κοπέλας.,

Να σημειωθεί ότι συνελήφθησαν τέσσερις γονείς για παραμέληση ανηλίκων και αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Τύρναβος: Βίασαν σε δυάδες την 22χρονη και ένας βιντεοσκοπούσε

Η 22χρονη επέστρεφε σπίτι της από την εμποροπανήγυρη του Τυρνάβου, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (6/5), και σύμφωνα με τη καταγγελία της, δύο νεαροί την οδήγησαν με το ζόρι σε μια οικοδομή και προέβησαν σε ασελγείς πράξεις. Η κοπέλα προσπάθησε να ξεφύγει αλλά δεν μπορούσε.

Ο εφιάλτης της κοπέλας είχε μόλις ξεκινήσει, καθώς μόλις οι δύο ανήλικοι ολοκλήρωσαν το διεστραμμένο σχέδιό τους, φώναξαν άλλους δύο συνομήλικούς τους, οι οποίοι φέρονται να τη βίασαν και αυτοί με τη σειρά τους. Όπως κατήγγειλε η 22χρονη στους αστυνομικούς, ένας πέμπτος (o 14χρονος) κατέγραφε τον ομαδικό βιασμό με κινητό του τηλέφωνο.

Μόλις οι ανήλικοι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο, η 22χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το τραγικό περιστατικό, περιγράφονται λεπτομερώς τους νεαρούς.

Δικογραφία σε βάρος των συλληφθέντων

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους νεαρούς, τους εντόπισαν και τους προσήγαγαν. Στη συνέχεια συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία.

Η 22χρονη, η οποία πάσχει από μέτρια νοητική υστέρηση, εξετάστηκε, ενώ από τα έξι εμπλεκόμενα άτομα συνελήφθησαν τα τέσσερα και οδηγήθηκαν ενώπιον της εισαγγελέως. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα Τρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις από τους συλληφθέντες είναι ανήλικοι, 16 και 17 ετών και ο τέταρτος συλληφθείς, που κατηγορείται για συνέργεια είναι μόλις 14 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.