ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βέροια: Ο πατέρας του βρέφους επισκέφθηκε το μνήμα του – «Θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε σε σημείωμα

Το μωρό σήμερα θα γινόταν ενός έτους και δεν πρόλαβε να το αποχαιρετήσει

Βέροια: Ο πατέρας του βρέφους επισκέφθηκε το μνήμα του – «Θα σε αγαπώ για πάντα» έγραψε σε σημείωμα

Συντετριμμένος, σήμερα το πρωί, ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους που πνίγηκε στο φράγμα του Αλιάκμνονα στη Βέροια καθώς η ίδια του η μητέρα κατηγορείται ότι το πέταξε, επισκέφθηκε το μνήμα του.

Το μωρό σήμερα θα γινόταν ενός έτους και ο ίδιος δεν πρόλαβε να το αποχαιρετήσει.

«Για την ημέρα της κηδείας του ενημερώθηκα από έναν φίλο μου, από συγγενικά πρόσωπα όχι. Της άφησα ένα σημείωμα που λέει «Στην αγαπημένη μου κόρη, θα σ’ αγαπώ για πάντα» το οποίο συνοδεύεται από λίγα λουλούδια και ένα κουκλάκι που είναι για μωράκια» ανέφερε ο πατέρας του μωρού στον Alpha και την εκπομπή Tlive.

Επίσης, αναφορικά με τη γνωριμία του με την 29χρονη, ο πατέρας του μωρού δήλωσε πως «έγινε η πράξη, γνωριστήκαμε και μου είπε ξαφνικά ότι ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα και ότι το παιδί ήταν δικό μου. Δεν είχαμε κοντινές επαφές. Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μετά από έναν μήνα πήρα την απόφαση να πω ότι δεν θέλω να το αφήσω στο έλεος του Θεού και έκανα τεστ DNA. Με αυτό το τεστ αποδείχθηκε ότι είμαι ο πατέρας. Έτσι ξεκίνησα τις διαδικασίες για να αναλάβω τις ευθύνες».

«Έκανα τα πάντα για το παιδί, ήθελα να το αναγνωρίσω και σήμερα 5/1/2023 το παιδί μου βρίσκεται εδώ. Σήμερα θα είχε τα γενέθλιά της… Είχα ετοιμάσει το δωμάτιό της, προς Θεού. Γενικά, στο σύνολό του πάνω από 20-25 ημέρες δεν είχε διανυχτερεύσει στο σπίτι μου» πρόσθεσε ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.