ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βέροια: Προφυλακίστηκε η 29χρονη «Μήδεια»- Καρέ καρέ οι τελευταίες κινήσεις της με το μωρό στην αγκαλιά

«Την αγαπούσα πάρα πολύ τη μικρή. Μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι» δήλωσε η μητέρα

Βέροια: Προφυλακίστηκε η 29χρονη «Μήδεια»- Καρέ καρέ οι τελευταίες κινήσεις της με το μωρό στην αγκαλιά

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά την απολογία της η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για τον θάνατο του 11 μηνών βρέφους. 

Την ίδια στιγμή έρχονται στο φως οι τελευταίες κινήσεις της 29χρονης με το μωρό στην αγκαλιά λίγο

και να περπατά στο κέντρο της Βέροιας.

Τα τελευταία λεπτά της ζωής του παιδιού, λίγο πριν επιβιβαστούν στο ταξί με προορισμό το φράγμα του Αλιάκμονα, εκεί όπου το μωρό βρήκε τραγικό θάνατο στα παγωμένα νερά του ποταμού.

Η μητέρα κατεβαίνει με το μωρό της στην αγκαλιά τη γέφυρα στη Θερμοπυλών ανάμεσα σε άλλους περαστικούς. Έφτασε εκεί με το ταξί που την επιβίβασε, μαζί με το παιδί, από το σπίτι της.

«Την πήρα από το σπίτι της στην Βέροια και την πήγα στην περιοχή Προμηθέα», είπε ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε. «Ήταν πολύ ήρεμη, μια χαρά. Τίποτα το περίεργο. Τίποτα. Κανένα σημάδι. (Το παιδί) φορούσε ένα μπουφανάκι, αν δεν απατώμαι, με κουκούλα, αυτή που είναι ενσωματωμένη, μαζί με το μπουφάν… Παραμονή, μετά το μεσημέρι».

Με ταξί ως το φράγμα

Η γυναίκα με το μωρό στην αγκαλιά συνεχίζει τη πορεία της με τα πόδια. Ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο. Με το ένα χέρι της κρατάει το παιδί, δείχνει να δυσκολεύεται να το σηκώσει, και με το άλλο χέρι της κρατά το μπιμπερό του. Θα περπατήσει αρκετά μέτρα ακόμη ως την επόμενη πιάτσα ταξί.

Είναι το δεύτερο ταξί που αλλάζει μέσα σε λίγα λεπτά το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και διένυσε μία ολιγόλεπτη διαδρομή έχοντας το παιδί της στην αγκαλιά της ως την καντίνα της στο φράγμα. Ως το σημείο της ασύλληπτης τραγωδίας.

Χωρίς πλέον το παιδί της, η 29χρονη κάλεσε τρίτο ταξί από το φράγμα και πήγε στα ΚΤΕΛ της Βέροιας.

«Εγώ δεν ήξερα τίποτα, με δρομολόγησε το κέντρο, στο φράγμα, πήγα εκεί, μπήκε μέσα στο πίσω κάθισμα, στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, ένα τέταρτο με 20 λεπτά περίπου. Την άφησα εκεί, πληρώθηκα το κόμιστρο, αυτά. Και έφυγα. Μια κανονική κούρσα όπως κανονικά είναι όλες οι κούρσες. Κανονικά, όπως παίρνει ο κόσμος ένα ταξί», είπε στο Live News ο οδηγός ταξί.

Από εκεί, με λεωφορείο κατέληξε στην Αλεξάνδρεια όπου διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο.

Την επόμενη ημέρα επέστρεψε στο σπίτι της, σαν να μην είχε γίνει το παραμικρό.

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θέλω να είχα τότε βοηθήσει το παιδί μου. Δεν το σκότωσα εγώ, δε το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό χωρίς να το προσέξω», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η γυναίκα άκουσε ψύχραιμη την απόφαση και ισχυρίστηκε πως δεν έπνιξε το παιδί ρίχνοντάς το στο φράγμα του Αλιάκμονα, αλλά έπεσε μόνο του μπουσουλώντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.