ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βέροια: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του βρέφους

Το βρέφος θάφτηκε δίπλα στον τάφο της προγιαγιάς του η οποία «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή

Βέροια: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του βρέφους

Με άκρα μυστικότητα και σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας η κηδεία του 11 μηνών βρέφους που φέρεται να σκότωσε η 29χρονη μητέρα του.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή γυναίκα φέρεται να έριξε το βρέφος στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, στη Βέροια και το εγκατέλειψε, με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.

Στη κηδεία του κοριτσιού που έγινε στα κοιμητήρια του χωριού Σταυρός Ημαθίας, μόλις 400 μέτρα από το σπίτι που ζούσε η οικογένεια, παρευρέθηκαν συνολικά τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ αυτών η γιαγιά, ο παππούς και ο θείος του βρέφους, ενώ ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος δεν διατηρούσε δεσμό με την 29χρονη και δεν είχε προλάβει να το αναγνωρίσει, δεν βρέθηκε στη κηδεία.

Η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους ολοκληρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας και το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος.

Στην ιατροδικαστή υπηρεσία οδηγήθηκε και η 29χρονη προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ και για διαδικαστικά θέματα. Ο φάκελος με το πόρισμα του ιατροδικαστή έχει ήδη αποσταλεί στην Ασφάλεια και στον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να μπει στη δικογραφία.

Η γυναίκα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και του ανακριτή και αφού έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αποχώρησε με χειροπέδες, καθώς κρίθηκε προφυλακιστεα. Βγαίνοντας από την κεντρική είσοδο του δικαστηρίου φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και κουκούλα στο κεφάλι, ενώ δεν είπε κουβέντα στους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παραδέχεται ότι πήγε με το παιδί της στο φράγμα, ωστόσο αρνείται ότι είναι αυτή που το σκότωσε. “Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε. Δε ξέρω τι έγινε”, έλεγε συνεχώς η 29χρονη. Η ίδια αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια το πρωί της ερχόμενης Τετάρτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.