ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βέροια: Τι δηλώνει η 29χρονη μέσα από τα κρατητήρια – «Πήρα το κινητό αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι»

«Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, γιατί είχε ωραία μέρα. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω για λίγο»

Βέροια: Τι δηλώνει η 29χρονη μέσα από τα κρατητήρια – «Πήρα το κινητό αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι»

Μέσα από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας η 29χρονη φερόμενη ως παιδοκτόνος από τη Βέροια δήλωσε πως «η μικρή μπουσούλησε κι έπεσε στο ποτάμι. Δεν μπορούσα να τη βγάλω από το νερό»

Η γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο του παιδιού της, δίνει τις δικές της εξηγήσεις για την υπόθεση της Βέροιας, που τα τελευταία 24ωρα έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.

«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, γιατί είχε ωραία μέρα. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω για λίγο, πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι», λέει στον Άγγελο Λαμπίδη η 29χρονη και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Μετά δεν μπορούσα να την βγάλω από μέσα. Δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Την αγαπούσα πάρα πολύ την κόρη μου».

Η 29χρονη μετά την προθεσμία που πήρε από εισαγγελέα κι ανακριτή, αύριο Τετάρτη (04.01.2023) στις 11:00 το πρωί θα οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Βέροιας προκειμένου να απολογηθεί.

Για ακόμα μια φορά αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ενώ η υπερασπιστική της τακτική θα κινηθεί ότι όσα συνέβησαν ήταν ένα ατύχημα. Ωστόσο ακόμα δεν έχει απαντήσει γιατί ενώ το κοριτσάκι έπεσε μόνο του μέσα στα νερά, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η ίδια, δεν έσπευσε να ζητήσει βοήθεια και να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.