ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Αν δεν σκεφτόμουν ότι έχω οκτώ παιδιά θα είχα αυτοκτονήσει» λέει η μητέρα της

Ζητά άρση της προσωρινής κράτησης

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Αν δεν σκεφτόμουν ότι έχω οκτώ παιδιά θα είχα αυτοκτονήσει» λέει η μητέρα της

Ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, στην Ευελπίδων, εμφανίστηκε την Παρασκευή η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που είναι θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον νεοδημοκράτη Ηλία Μίχο, ζητώντας την άρση της προσωρινής κράτησης ή την αντικατάστασή της με περιοριστικού όρους.

Σε δηλώσεις της στο Star η γυναίκα είπε ότι «περιμένω μια θετική απόφαση για να μπορέσω να συμπαρασταθώ στα παιδιά μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας».

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας που κράτησε τρεις ώρες και έγινε σε φορτισμένο κλίμα, η μητέρα της 12χρονης έβαλε τα κλάματα στο τέλος της διαδικασίας. «Φορτισμένο (κλίμα) από πλευράς της μητέρας, η οποία θεωρεί ότι είναι άδικα στην φυλακή, έκλαιγε και έλεγε ότι θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της», ανέφερε η συνήγορος της μητέρας, Ασπασία Τριχοπούλου.

Απευθυνόμενη στους δικαστικούς λειτουργούς η γυναίκα είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του Star: «Βοηθήστε με να μπορέσω να πάω στα παιδιά μου. Είναι βαριά η κατηγορία αυτή για μια μάνα, η κατηγορία της μαστροπείας. Αν δεν σκεφτόμουν ότι έχω οκτώ παιδιά, θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου».

Δίπλα στη μητέρα τους ήταν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της, τα οποία εξαρχής υποστηρίζουν ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Η μεγαλύτερη κόρη, όταν είδε τη μητέρα της να μπαίνει στο δικαστήριο, φώναξε: «Πάμε μαμά…».

«Μαμά σ’ αγαπάμε, κάνε κουράγιο…», φώναξαν τα παιδιά της κατά την αποχώρηση της μητέρας τους και ζήτησαν να της μιλήσουν.

Τα ανήλικα παιδιά είπαν μέσω του Star ότι «στηρίζουμε την μητέρα μας και πιστεύουμε στην αθωότητά της. Είμαστε στο πλευρό της και ελπίζουμε σύντομα κι εκείνη στο δικό μας. Ξέρουμε την αλήθεια και ξέρουμε πως δεν έχει γίνει τίποτα, πάντα ήταν στο πλάι μας».

Από την πλευρά του ο συνήγορος της γυναίκας, Απόστολος Λύτρας, είπε ότι «έδωσε όλες τις εξηγήσεις που έπρεπε και για καταθέσεις και για μηνύματα, είμαι αισιόδοξος. Φέραμε επιπλέον στοιχεία από γείτονες και καθηγητές».

Μετά την εμφάνιση ενώπιον του Συμβουλίου, η γυναίκα οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.