ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αρνήθηκε κάθε κατηγορία η μητέρα της 12χρονης – Τα αιτήματα που υπέβαλε (upd)

Ο δικηγόρος της έθεσε αίτημα να καταθέσει στην Ανακρίτρια και η ψυχολόγος της Αστυνομίας

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αρνήθηκε κάθε κατηγορία η μητέρα της 12χρονης – Τα αιτήματα που υπέβαλε (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 11:29) Με αίτημα να κληθεί να καταθέσει στην ανακρίτρια η ψυχολόγος της ΕΛΑΣ που εξετάζει τη 12χρονη από τα Σεπόλια, ώστε να πιστοποιήσει την αξιοπιστία του παιδιού που λέει ότι δεν έχει εμπλοκή η μητέρα του, προσήλθε σε συμπληρωματική απολογία η 37χρονη προσωρινά κρατούμενη για μαστροπεία σε βάρος της κόρης της.

Η μητέρα της 12χρονης, που είχε κληθεί σε συμπληρωματική απολογία από την ανακρίτρια της υπόθεσης, μετήχθη στο ανακριτικό γραφείο στις 09:00 ενώ διαδικασία η ολοκληρώθηκε στις 14:00 οπότε η κατηγορούμενη μεταφέρθηκε πίσω στις φυλακές όπου κρατείται από τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής απολογίας η 37χρονη δέχθηκε σειρά ερωτήσεων μετά από τα νέα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η δικαστική λειτουργός, τόσο από τις απολογίες νέων κατηγορουμένων που αναγνώρισε το κοριτσάκι όσο και από ευρήματα σχετικά με τις επικοινωνίες εμπλεκομένων.

Η υπεράσπιση της κατηγορουμένης φέρεται να υπέβαλε στη δικαστική λειτουργό αιτήματα προκειμένου να κληθεί να καταθέσει στην ανάκριση η ψυχολόγος της ΕΛΑΣ αλλά και η παιδοψυχολόγος που παρακολουθεί τώρα το παιδί.

Στόχος της κατηγορουμένης, η οποία από την αρχή αρνείται ότι εμπλέκεται σε εκπόρνευση του παιδιού της, είναι να βεβαιωθεί η αξιοπιστία της 12χρονης ως προς τον κατ’επανάληψη ισχυρισμό της ότι η μητέρα της δεν εμπλέκεται στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσής της.

Σε δηλώσεις του ο εκ των συνηγόρων της κατηγορουμένης Απόστολος Λύτρας ανέφερε: «Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της. Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν  κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια, όταν η 12χρονη κόρη της δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εκείνη, να βρίσκεται εντός φυλακής;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.