ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη ο «Μιχάλης» από τον Πειραιά

Πρόκειται για το όγδοο ένταλμα σύλληψης που εκδίδεται από την αρμόδια ανακρίτρια

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνελήφθη ο «Μιχάλης» από τον Πειραιά

Συνελήφθη ο «Μιχάλης» από τον Πειραιά για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανακριτική έρευνα το πρόσωπο αυτό φέρεται να συνόδευε το κοριτσάκι στα ερωτικά ραντεβού που κλείνονταν μέσω της εφαρμογής που κατηγορείται ότι διαχειριζόταν ο παιδοβιαστής νεοδημοκράτης Ηλίας Μίχος.

Για τον «Μιχάλη» φέρεται να έχει μιλήσει η 12χρονη στις καταθέσεις της υποστηρίζοντας ότι τις έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία και την πίεζε να συναντά άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 57χρονο κάτοικο Πειραιά, ο οποίος έκλεινε τα ραντεβού για την 12χρονη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για το όγδοο ένταλμα σύλληψης που εκδίδεται από την αρμόδια ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα για την υπόθεση για την οποία έχουν προφυλακιστεί, μέχρι τώρα, 10 πρόσωπα μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.