ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Χειροπέδες σε 35χρονο που τράκαρε μεθυσμένος στην Αιτωλοακαρνανία

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Χειροπέδες σε 35χρονο που τράκαρε μεθυσμένος στην Αιτωλοακαρνανία

Με χειροπέδες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό βρέθηκε ένας 35χρονος, μετά από τροχαίο που έπαθε στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Θέρμου.

Ο 35χρονος, που είναι αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής μετά από τροχαίο. Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε ενώ το ΙΧ υπέστη υλικές ζημιές. Το αλκοτέστ έδειξε όριο άνω του επιτρεπτού και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του ΚΟΚ. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων, όμως, ο οδηγός φέρεται πως αναζητούνταν για υπόθεση εμπορίας ανθρώπων. Πρόκειται για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης στης 12χρονης στον Κολωνό.

Οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης, ο Ηλίας Μίχος και η μητέρα της 12χρονης θα καθίσουν στο εδώλιο για βαριά αδικήματα που αφορούν σεξουαλική βία και εκπόρνευση ανήλικου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός του ΙΧ θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Ανακριτή Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.