ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βιασμός 14χρονης στη Μυτιλήνη – Ξέσπασε η μητέρα της έξω από το δικαστήριο: «Τι σου έκανε το μωρό μου!» 

«Την χτυπούσε μέσα στο αυτοκίνητο επειδή δεν έκανε αυτό που ήθελε»

Βιασμός 14χρονης στη Μυτιλήνη – Ξέσπασε η μητέρα της έξω από το δικαστήριο: «Τι σου έκανε το μωρό μου!» 

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (1/8) ο αστυνομικός και προπονητής, που κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη αθλήτριά του, στη Μυτιλήνη

Η έρευνα των Αρχών έχει επικεντρωθεί στα προφίλ του δράστη στα κοινωνικά δίκτυα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα υποβάλλει αίτημα προς την εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook για άρση του απορρήτου του αστυνομικού.

Ο 53χρονος αστυνομικός πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Τρίτη 2/8 στις 11 το πρωί.

Η μητέρα της 14χρονης κατά την έξοδο του 53χρονου από τα δικαστήρια ξέσπασε λέγοντας: «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή».

«Ήθελα να τον σκοτώσω. Μίσος νιώθω. Να με αφήσουν να μπω μέσα θέλω. Είδα μηνύματα το κινητό του μωρού. Την εκβίαζε και την απειλούσε. Την χτυπούσε μέσα στο αυτοκίνητο επειδή δεν έκανε αυτό που ήθελε», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 14χρονης.

Η Αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα στις 27 Ιουλίου 2022 όταν οι γονείς της 14χρονης μετέβησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης μαζί με την κόρη τους, καταγγέλλοντας ότι ο προπονητής βόλεϊ ενήργησε σε συστηματική βάση γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη και τουλάχιστον από τον Μάιο του 2022, ενώ κάνοντας χρήση προφίλ στο Facebook επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.