ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βιασμός 6χρονης στο Πέραμα: «Το είχε ξανακάνει» είπε το κοριτσάκι στους αστυνομικούς για τον 43χρονο

Ο 43χρονος μετά την απολογία του οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και στη μητέρα του παιδιού

Βιασμός 6χρονης στο Πέραμα: «Το είχε ξανακάνει» είπε το κοριτσάκι στους αστυνομικούς για τον 43χρονο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος Ιρακινός που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα κοριτσάκι έξι χρόνων σε αποθήκη πλυντηρίου στο Πέραμα.

Οι ισχυρισμοί του ότι είναι φίλος της οικογένειας και δεν θα έκανε κακό στη μικρή δεν έπεισαν την ανακρίτρια που αποφάσισε την προφυλάκιση του 43χρονου.

Μάλιστα τα όσα είπε η 6χρονη στους αστυνομικούς σύμφωνα με το Star είναι ιδιαίτερα σοκαριστικά, καθώς ο 43χρονος φέρεται να είχε προβεί στις φρικιαστικές του πράξεις και κατά το παρελθόν!

«Ο Α… πήγε να μου βάλει θερμόμετρο, εγώ σαν να κοιμόμουν ή να είχα λιποθυμήσει. Έβαλε το χέρι του στο … μέσα από τα ρούχα. Το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά πέρυσι. Μετά θυμάμαι τη μαμά μου να μπαίνει στο δωμάτιο, να με ταρακουνάει και φύγαμε …» φέρεται να είπε η μικρή.

Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του παιδιού που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Πήγα στην εργασία του για να μου δώσει κάποια χρήματα που μου χρωστούσε. Η μικρή δεν ήταν καλά και την πήγε στην αποθήκη για να της βάλει θερμόμετρο. Άργησαν να επιστρέψουν και όταν μπήκα να δω τι γίνεται τον είδα να χαϊδεύει το παιδί. Τρόμαξα μάλιστα γιατί είδα και ένα όπλο».

Βέβαια η υπόθεση έχει περιφλεχθεί, καθώς πλέον έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών. Πάντως οι Αρχές εξετάζουν και τα οικονομικά κίνητρα πίσω από το περιστατικό.

«Άκουσα ότι του ζήταγε λεφτά και επειδή εκείνος δεν είχε να της δώσει, είπε «θα δεις τι θα σου κάνω»,» δήλωσε από την πλευρά της μια γειτόνισσα του κατηγορούμενου αλλοδαπού στο Star.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.