ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Η σοκαριστική στιγμή που οι ληστές μπαίνουν στο σπίτι του Δ.Φιντιρίκου – Οι κραυγές της οικιακής βοηθού

Στιγμές τρόμου για την οικιακή βοηθό που αντίκρυσε τους δράστες

Βίντεο: Η σοκαριστική στιγμή που οι ληστές μπαίνουν στο σπίτι του Δ.Φιντιρίκου – Οι κραυγές της οικιακής βοηθού

Θύμα διάρρηξης στη μονοκατοικία του στη Βούλα έπεσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, 17 Απριλίου.

Την ώρα που ο σύντροφος της Κατερίνας Δαλάκα με την ίδια, έλειπαν από το σπίτι για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα,  άγνωστος δράστης μπήκε στο τριώροφο και έκλεψε 5 ρολόγια μεγάλης αξίας.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από την οικιακή βοηθό που φώναζε έντρομη φοβούμενη για την ίδια της την ζωή.

Ο επιχειρηματίας σε ανάρτησή του στο Instagram ευχαρίστησε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν ανθρώπινα για το περιστατικό.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν έχουν αξία τα υλικά που εκλάπησαν αλλά το σοκ που υπέστησαν οι άνθρωποι που αντίκρυσαν τους ληστές.

Ευχήθηκε τέλος να εξαφανιστούν από την χώρα αυτά τα φαινόμενα.

Στη συνέχεια ανήρτησε ένα σοκαριστικό βίντεο από το κλιμακοστάσιο της οικίας του όπου ακούγονται οι κραυγές της οικιακής βοηθού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.