ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο σπίτι της Βούλας Πατουλίδου

Η ίδια έσπευσε αμέσως στο σπίτι της αντικρίζοντας σπασμένες πόρτες και όλα της τα υπάρχοντα στο πεταμένα. 

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στο σπίτι της Βούλας Πατουλίδου

Στιγμές αγωνίας έζησε η Βούλα Πατουλίδου η οποία σοκαρισμένη έφερε στο «φως» της δημοσιότητας βίντεο από τις ζημιές που προκάλεσαν διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι της το βράδυ του Σαββάτου.

Ήταν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ όταν ο γείτονες της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης αντιλήφθηκαν τους τρεις διαρρήκτες να εισβάλουν στο σπίτι. Λίγα λεπτά αργότερα τους κατέγραψαν να φεύγουν τρέχοντας.

Η Βούλα Πατουλίδου που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη μίλησε στο MEGA και μάλιστα φοβάται πως πίσω από τη διάρρηξη ίσως βρίσκεται κάποια προσπάθεια εκφοβισμού.

«Πήραν κάποια πράγματα σημαντικά, από την άλλη πάλι άφησαν κάποια πράγματα ενώ τα είχαν εκεί μπροστά τους αραδιασμένα. Τα άφησαν και δεν είναι αν πρόλαβαν ή δεν πρόλαβαν, γιατί φαίνονταν ότι τα άνοιξαν και δεν ξέρω γιατί τα άφησαν. Άρα εμένα αυτό με κάνει να πιστέψω να τρομοκρατήσουν ήρθαν. Να κλέψουν ήρθαν», είπε χαρακτηριστικά.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κανείς στο σπίτι της αντιπεριφερειάρχη.

«Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις, αν θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα γιατί αν μετά από τόσα χρόνια που συμβιώνω με αυτό που λέγεται Βούλα Πατουλίδου μάλλον θα είχα ορμήσει και δεν ξέρω ποια θα ήταν η συνέχεια», προσέθεσε.

Η Βούλα Πατουλίδου έσπευσε αμέσως στο σπίτι της αντικρίζοντας σπασμένες πόρτες και όλα της τα υπάρχοντα στο πεταμένα.

H αστυνομία έχοντας στα χέρια της και το βίντεο που δείχνει τους διαρρήκτες έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.