ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Βόλος: 49χρονος οδηγός μηχανήματος έπεσε από φορτηγό και τραυματίστηκε στο κεφάλι

Kρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στην ΜΕΘ για παρακολούθηση

Βόλος: 49χρονος οδηγός μηχανήματος έπεσε από φορτηγό και τραυματίστηκε στο κεφάλι

Τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (23/5) στο Βόλο, όταν 49χρονος οδηγός μηχανήματος έπεσε από φορτηγό.

Ο 49χρονος εργαζόμενος σε εταιρεία που πραγματοποιούσε εργασίες σε σπίτι της πόλης μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, ο 49χρονος βρισκόταν στο τιμόνι μηχανήματος το οποίο ήταν φορτωμένο πάνω σε φορτηγό. Στην προσπάθεια του συνεργείου να κατεβάσουν το μηχάνημα από το φορτηγό, αυτό έφυγε από τις ράγες και προσγειώθηκε στον δρόμο μαζί με τον οδηγό του, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Βόλος: Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο οδηγός

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στην ΜΕΘ για παρακολούθηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, όπως έγινε γνωστό, ο τραυματίας έχει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.