ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βόλος: Άγριος καβγάς για ζευγάρι – Πιάστηκαν στα χέρια και αλληλομηνύθηκαν

Οι δύο σύντροφοι κατέθεσαν μήνυση ο ένας στον άλλο και συνελήφθησαν

Βόλος: Άγριος καβγάς για ζευγάρι – Πιάστηκαν στα χέρια και αλληλομηνύθηκαν

Στα χέρια πιάστηκαν ένα ζευγάρι στον Βόλο έπειτα από έντονο καβγά, με αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν και να καταλήξουν στο κρατητήριο.

Ειδικότερα, στα χέρια ήρθαν ένας 43χρονος με τη 44χρονη σύντροφό του με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα στη 1 περίπου τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι δύο σύντροφοι κατέθεσαν μήνυση ο ένας στον άλλο και συνελήφθησαν, ο άνδρας με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης καθώς φέρεται να χτύπησε την 44χρονη σε όλο το σώμα και η 44χρονη με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης καθώς φέρεται να χτύπησε τον 43χρονο στο πρόσωπο και στο μάτι.

Οι δύο σύντροφοι φαίνεται πως και στο πρόσφατο παρελθόν είχαν βίαια επεισόδια, καθώς ο άνδρας έκανε λόγο για χτυπήματα στο πλευρό του από κλωτσιά της 44χρονης ενώ δεν επέτρεψε την επιστροφή της 44χρονης στο σπίτι, προκειμένου να συγκεντρώσει κάποια ρούχα και προσωπικά είδη, λέγοντας πως θα τα ετοίμαζε εκείνος και θα τα άφηνε συσκευασμένα στην αυλή του σπιτιού να τα παραλάβει.

Ο 43χρονος ισχυρίζονταν πως η 44χρονη του έχει δημιουργήσει ψυχολογικά και γι’ αυτό αρνήθηκε την είσοδό της στο σπίτι, ακόμη και για τη συγκέντρωση των προσωπικών της ειδών. Δεν αρνήθηκε ωστόσο να της δώσει ό,τι χρειάζεται από το σπίτι που διαμένουν, όπως και έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές που της ανήκουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο σύντροφοι πέρασαν το βράδυ τους στα κρατητήρια και βρέθηκαν χθες το μεσημέρι ενώπιον Δικαστών και Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.