ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βόλος: Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο 59χρονος που έσερνε τα σκυλιά του με το αγροτικό

«Άμα ήθελα να τα σκοτώσω θα τα έδενα στα σχοινιά από την πόρτα της καρότσας»

Βόλος: Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο 59χρονος που έσερνε τα σκυλιά του με το αγροτικό

Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο 59χρονος που κατηγορήθηκε για βασανισμό ζώων καθώς, καταγγέλθηκε ότι έσερνε δύο τσομπανόσκυλα, πίσω από το αγροτικό του, στο Βόλο.

Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και μετά από έρευνα της εισαγγελίας διαπιστώθηκε πως έχει στην κατοχή του δέκα ακόμα σκυλιά, που ζουν σε συνθήκες απόλυτης ευζωίας.

Ο 59χρονος έδεσε με αλυσίδα τριών μέτρων τα σκυλιά και εκείνα πήδηξαν από την καρότσα.

«Άμα ήθελα να τα σκοτώσω θα τα έδενα στα σχοινιά από την πόρτα της καρότσας. Ήταν απλά ένα αρσενικό και ένα θηλυκό και πήδηξαν», είπε, ενώ εντοπίστηκε και μάρτυρας που κατέθεσε πως μόλις τον ειδοποίησε πως τα σκυλιά σέρνονται πίσω από το αγροτικό, εκείνος σταμάτησε.

Ο 59χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1.500 ευρώ και θα αποφασιστεί από το συμβούλιο πλημμελειοδικών εάν θα οδηγηθεί σε δίκη.

Σε βάρος του επιβλήθηκαν από την αστυνομία τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 11.600 ευρώ και θα καταθέσει ένσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.