ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βόλος: Ο 59χρονος που έσερνε σκυλιά με το αγροτικό του λέει ότι δεν κατάλαβε «πως πήδηξαν στο δρόμο»

Στον 59χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 11.600 ευρώ

Βόλος: Ο 59χρονος που έσερνε σκυλιά με το αγροτικό του λέει ότι δεν κατάλαβε «πως πήδηξαν στο δρόμο»

Να δικαιολογήσει τον εαυτό του προσπάθησε ο 59χρονος που συνελήφθη στον Βόλο μετά από καταγγελία ότι είχε δέσει δύο σκυλιά στον προφυλακτήρα του εν κινήσει φορτηγού του με το ένα εξ αυτών να σέρνεται και το δεύτερο να τρέχει πίσω από το όχημα.

Στην αρχική απολογία του, σύμφωνα με το gegonota.news, ο 59χρονος φέρεται να υποστήριξε πως είχε τα σκυλιά στην καρότσα του αγροτικού, δεμένα με μια αλυσίδα τριών μέτρων και εκείνα πήδηξαν από το αυτοκίνητο στον δρόμο, χωρίς να το καταλάβει.

Ωστόσο ο ίδιος δεν έδωσε καμία απάντηση στο γιατί δεν σταματούσε όταν του φώναζαν περαστικοί και κόρναραν άλλοι οδηγοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του 59χρονου επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 11.600 ευρώ ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.