ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Κρατούμενος σε έξαλλη κατάσταση έσπασε πυροσβεστήρα στο κρατητήριο των δικαστηρίων

Ο 49χρονος τοξικομανής εξοργίστηκε όταν έμαθε ότι κρίθηκε προφυλακιστέος για κλοπές, λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή του

Βόλος: Κρατούμενος σε έξαλλη κατάσταση έσπασε πυροσβεστήρα στο κρατητήριο των δικαστηρίων

Ένας 49χρονος τοξικομανής εξοργίστηκε όταν ενημερώθηκε ότι με σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος για κλοπές και ξέσπασε στους τοίχους του κρατητηρίου των δικαστηρίων του Βόλου.

Πήρε τον πυροσβεστήρα του κρατητηρίου, τον πέταξε στον τοίχο και τον άδειασε ενώ προσπάθησε να σπάσει και την κλειδαριά. Δεν άντεξε το γεγονός ότι δέκα μήνες μετά την αποφυλάκισή του, επίσης για κλοπές και ναρκωτικά, θα οδηγούνταν ξανά στη φυλακή μέχρι να δικαστεί.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο άνδρας δημιούργησε «χαμό» στα δικαστήρια και προκαλούσε τους αστυνομικούς.

Χθες, ο 49χρονος οδηγήθηκε στην ανάκριση σε κατάσταση πανικού. Ο πανικός εκδηλώθηκε σε κρίση και δεν ήξερε τι έκανε. Είχε καταλάβει πως μετά την κατάθεσή του το κλίμα ήταν βαρύ και ξέσπασε όταν βρέθηκε στο κρατητήριο. Όταν χτύπησε την κλειδαριά με τον πυροσβεστήρα, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα για λίγα λεπτά, με τον κρατούμενο να ωρύεται.

Ο 49χρονος αποφυλακίστηκε πέρσι τον Οκτώβριο και δήλωσε στην εισαγγελέα πως είναι τοξικομανής και έκλεβε για την δόση του, ενώ συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τη Δευτέρα έχοντας στην κατοχή του μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης. Εναντίον του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο, εντοπίστηκε να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με 0,83 γραμμάρια ηρωίνης και 0,17 κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, μετά από την έρευνα που έγινε, εξακριβώθηκε πως την Κυριακή 6 Αυγούστου μετά τα μεσάνυχτα ο 49χρονος διέπραξε δύο κλοπές από εστιατόριο και οικία της πόλης, αντίστοιχα, κατά τις οποίες αφαίρεσε, συνολικά, το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, ασημικά και φο μπιζού, μία τηλεόραση και ένα ηλεκτρικό τριβείο.

Παράλληλα, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 30 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου διέρρηξε ακόμη 3 καταστήματα της πόλης (εστιατόριο, ανθοπωλείο και καφεκοπτείο), από τα οποία αφαίρεσε το συνολικό χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και μια συσκευή αποκωδικοποιητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα επίχρυσο μπρασελέ, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε αφαιρέσει από την προαναφερόμενη οικία. Το μπρασελέ αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.