ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βόλος: «Μαϊμού» αστυνομικός εξαπάτησε ξενοδόχο – Έγιναν «καπνός» 15.000 ευρώ

Άνδρας που υποστήριξε ότι έχει «εντολή» για να κλείσει δωμάτια για δύο ημέρες κατάφερε να κλέψει 15.000 ευρώ

Βόλος: «Μαϊμού» αστυνομικός εξαπάτησε ξενοδόχο – Έγιναν «καπνός» 15.000 ευρώ

Δεν πέρασε από το μυαλό μιας 49χρονης γυναίκας που δραστηριοποιείται στον τουρισμό ότι ο άγνωστος που της τηλεφώνησε στο κινητό της τηλέφωνο και της συστήθηκε ως υπάλληλος της Αστυνομίας που ήθελε να κλείσει ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο της στον Βόλο, ήταν απατεώνας.

Ο “μαϊμού” αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι έχει εντολή από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας του να κλείσει ένα δωμάτιο για δύο βράδια και της ζήτησε τους κωδικούς του e-banking της για να κάνει κατάθεση των χρημάτων. Η ξενοδόχος τους έδωσε, όπως και τον προσωρινό κωδικό ασφαλείας που της έστειλε η τράπεζα για την έγκριση της συναλλαγής, χωρίς να φαντάζεται τι θα ακολουθούσε.

Μόλις ο απατεώνας απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό της 49χρονης, έκανε μεταφορά ποσού ύψους 15.000 ευρώ σε άλλον λογαριασμό. Η επιχειρηματίας υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Λάρισας, οι άνδρες της οποίας διαπίστωσαν πως τα χρήματα μεταφέρθηκαν σε άλλη ελληνική τράπεζα και ζήτησαν άρση του τραπεζικού απορρήτου για να εντοπίσουν τον δικαιούχο του λογαριασμού.

Απάτη σε βάρος ιδιοκτήτη τουριστικού καταλύματος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για την ταυτοποίηση του άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος εξαπάτησε έναν Έλληνα ιδιοκτήτη τουριστικού καταλύματος στη Σαμοθράκη. Ο δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επιχειρηματία με την πρόφαση ότι θα κατέβαλε χρήματα για να κλείσει δωμάτιο, ζητώντας του τους κωδικούς ηλεκτρονικών συναλλαγών. Έτσι, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό και να κάνει μεταφορά χρημάτων ύψους 15.015 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.