ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Μητέρα κατήγγειλε bullying στο 7χρονο παιδί της μέσα σε δημοτικό σχολείο – Έπαιζαν τρίλιζα στα οπίσθιά του

Τον εφιάλτη που ζει το επτάχρονο παιδάκι ανακάλυψε χθες το πρωί η μητέρα του, όταν επιχείρησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο

Βόλος: Μητέρα κατήγγειλε bullying στο 7χρονο παιδί της μέσα σε δημοτικό σχολείο – Έπαιζαν τρίλιζα στα οπίσθιά του

Mια καταγγελία για άγριο bullying στο 7χρονο παιδί της, μέσα στο δημοτικό σχολείο που πηγαίνει έκανε μια μητέρα στο Βόλο.

Το bullying του παιδιού της, στο δημοτικό σχολείο που πηγαίνει, αποκαλύφθηκε όπως λέει η μητέρα, όταν τυχαία μια μέρα, είδε τον γιο της γυμνό.

Παρατήρησε ότι υπήρχαν σημάδια από μαρκαδόρο στα οπίσθια. Ο μικρός που για μήνες κρατούσε το στόμα του κλειστό, αναγκάστηκε να μιλήσει και να αποκαλύψει όλα όσα περνάει. Όπως λέει η μητέρα του, της είπε ότι ένας συμμαθητής μεγαλύτερης ηλικίας τον γδύνει, τον ζωγραφίζει με μαρκαδόρο και στη συνέχεια παίζει τρίλιζα. Με την καταγγελία να απασχολεί την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης, που προσπαθεί να ρίξει άπλετο φως, σε όλα όσα έχουν συμβεί.

Τον εφιάλτη που ζει το επτάχρονο παιδάκι αποκάλυψε, όταν χθες το πρωί (11-12-2023) η μητέρα του επιχείρησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο. «Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο», περιγράφει η σοκαρισμένη μητέρα.

Όταν ξέντυσε το παιδί της είδε στα οπίσθιά του γραμμένα με μαρκαδόρο τα «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι τρίλιζα. Ο μικρός που περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από συμμαθητή του σε μεγαλύτερη τάξη, αποκάλυψε ότι η χθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα» λέει η μητέρα στο taxydromos.gr, η οποία πρόκειται σήμερα να έχει συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.