ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: Μόλις είχε αρραβωνιαστεί ο άτυχος 38χρονος που έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται

Βόλος: Μόλις είχε αρραβωνιαστεί ο άτυχος 38χρονος που έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα

Το εργατικό δυστύχημα που συνέβη σήμερα (17/9) στο Βόλο έκοψε ακαριαία το νήμα της ζωής ενός 38χρονου άνδρα.

Πρόκειται για τον 28χρονο Μιχάλη Σαββανάκη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ ασχολούνταν με την συντήρηση μηχανήματος στην Χαλυβουργία Βόλου κάνοντας εργασίες σε χώρο εκτός παραγωγής, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το μηχάνημα μπήκε ξαφνικά σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το εργατικό δυστύχημα συνέβη σήμερα στις 9:15 π.μ. και, δυστυχώς, ο θάνατος του άτυχου 28χρονου ήταν ακαριαίος. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο πήγε στην βιομηχανία και μετέφερε τη σορό του εργαζόμενου στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος Μιχάλης διέμενε στο Βελεστίνο, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε αρραβωνιαστεί.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι κι άλλο ένα εργατικό δυστύχημα συνέβη σήμερα στο Βόλο με ένα 42χρονο να συνθλίβεται από πρέσα και να βρίσκει τραγικό θάνατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.