Βόλος: Παρενέβη εισαγγελέας για την οπαδική επίθεση από ανήλικους σε βάρος 50χρονου

Έρευνα για την επιδρομή σε τρία σχολεία

Βόλος: Παρενέβη εισαγγελέας για την οπαδική επίθεση από ανήλικους σε βάρος 50χρονου

Εισαγγελική παρέμβαση για το επεισόδιο με πρωταγωνιστές τέσσερις ανηλίκους στον Βόλο, οι οποίοι απείλησαν την περασμένη Τρίτη (31/1) να χτυπήσουν 50χρονο έξω από το Πολυκλαδικό στη Νέα Ιωνία.

Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, σημειώθηκε επιδρομή από 20 άτομα που κρατούσαν καδρόνια και επέβαιναν σε μηχανάκια, σε τρία σχολεία του Βόλου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ερευνά την υπόθεση στην οποία εμπλέκονται μαθητές και εξωσχολικοί από το Βόλο, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει προσαγωγές. «Γίνεται έρευνα, εξετάζονται άτομα, αλλά δεν προχωρήσαμε σε προσαγωγές», ήταν η απάντηση υψηλόβαθμου αξιωματικού.

Οι τρεις διευθυντές των σχολείων του Βόλου που δέχτηκαν τραμπούκικη επιδρομή από μαθητές και εξωσχολικούς, που κρατούσαν καδρόνια, κατέθεσαν μηνύσεις. Τα σχολεία που έγιναν οι ζημιές είναι το 3ο ΕΠΑΛ, το 7ο και το 3ο ΓΕΛ.

Παρέμβαση εισαγγελέα, συνδέονται οι υποθέσεις

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας κ. Φασούλα διέταξε προκαταρκτική για το επεισόδιο με τον 50χρονο που τρομοκρατήθηκε από τις απειλές έξω από το Πολυκλαδικό, κίνηση που δείχνει ότι οι υποθέσεις συνδέονται και πρέπει να ξετυλιχθεί το «κουβάρι».

Σύμφωνα με την καταγγελία του 50χρονου, οι 4 ανήλικοι τον πλησίασαν την ώρα που περνούσε έξω από το σχολείο κατευθυνόμενος στο κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας. Στο πεζοδρόμιο βρίσκονταν περισσότερα από 10 παιδιά, όταν 4 από αυτά, ηλικίας περίπου 14-17 ετών, κινήθηκαν προς το μέρος του και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι.

Εκείνος προσπάθησε να τους αποφύγει, όμως οι ανήλικοι επέμεναν στην ερώτησή τους και παράλληλα κινήθηκαν με απειλητική πρόθεση εναντίον του. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ένας προσπάθησε να τον χτυπήσει με το πόδι στο πρόσωπο.

«Ένας προσπάθησε να με χτυπήσει στο πρόσωπο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου την πέσανε και με ρώτησαν εμένα που είμαι 50 χρόνων και χωρίς να έχω κάποιο διακριτικό ή τατουάζ, τι ομάδα είμαι. Όταν τους είπα γιατί ρωτάτε ρε παιδιά, εγώ θα ήμουν πατέρας σας, εκείνοι συνέχισαν. Έκαναν και κινήσεις να με χτυπήσουν, μάλιστα ένας προσπάθησε να με κλωτσήσει στο πρόσωπο. Δεν έδειξα σημάδια φόβου γιατί ήξερα πως, ότι και να έλεγα δεν θα κάνανε κάτι σε έναν 50χρονο. Αλλά σε ένα παιδί της ηλικίας τους; Τελικά δεν απάντησα και τότε τρία παιδιά μου είπαν “μπάρμπα θα λες ΠΑΟΚ” και φύγανε», περιέγραψε χαρακτηριστικά το περιστατικό ο 50χρονος άνδρας, ο οποίος προχώρησε σε επώνυμη αναφορά στην αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.