ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βόλος: Ψεύτικη η καταγγελία για τον πατέρα που απείλησε παιδιά με καραμπίνα

Βασάνιζαν τον γιο του με φριχτό τρόπο

Βόλος: Ψεύτικη η καταγγελία για τον πατέρα που απείλησε παιδιά με καραμπίνα

Προϊόν της φαντασίας του αποδείχτηκε ότι ήταν η καταγγελία που έκαναν μαθητές και οι γονείς τους στον Αλμυρό του Βόλου ότι δήθεν ο πατέρας ενός συμμαθητή τους, τους απείλησε με καραμπίνα.

Όπως αποδείχτηκε στο δικαστήριο, τα παιδιά και οι γονείς τους έπεσαν σε αντιφάσεις και είπαν ψέματα για να καλύψουν την φρικτή δράση της «άγουρης» συμμορίας που έκανε bullying σε ένα αγόρι με ειδικές ανάγκες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 13χρονοι μαθητές βασάνιζαν τον συμμαθητή τους και στη συνέχεια κατήγγειλαν ότι ο πατέρας του, τους απείλησε με καραμπίνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 13χρονος αρχηγός της συμμορίας, είχε πιάσει τον 12χρονο, του έδεσε  τα χέρια, τα χάραξε με σουγιά και τον έκαψε με τσιγάρο. Πράξη για την οποία τιμωρήθηκε με αποβολή από το σχολείο.

Στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, η συμμορία έβαλε «μπροστά» για την κλοπή μηχανής τον 12χρονο, ο οποίος μίλησε στην αστυνομία και εκείνοι τον θεώρησαν «καρφί». Έτσι εξαπέλυσαν απειλές σε βάρος του, ενώ έκαναν ψεύτικη καταγγελία, ότι ο πατέρας του τους απείλησε με καραμπίνα.

Όπως αποδείχτηκε, το παιδί με ειδικές ανάγκες βίωνε μια κόλαση στο Γυμνάσιο Αλμυρού, καθώς κακοποιείται λεκτικά και σωματικά από τους τρεις συμμαθητές του, ενώ το σχολείο δεν έχει κάνει τίποτα για να τον προστατεύσει.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Ο Νίκος Τζαντζαράς που παλεύει με τον καρκίνο, βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να στηρίξει τους καρκινοπαθείς

«Προστατεύστε το παιδί μου», είπε απεγνωσμένη η μητέρα του 12χρονου στους δικαστές, η οποία κατονόμασε τα παραβατικά παιδιά που κακοποιούσαν τον γιο της.

«Τους είπα μόνο να μην ξαναενοχλήσουν το παιδί μου. Τον περιπαίζουν, τον χρησιμοποιούν γιατί είναι αγαθός και κάνουν παραβατικά πράγματα»,  δήλωσε η ίδια, ενώ όταν σταμάτησε τα παιδιά για να τους μιλήσει της απάντησαν : τι θες ρε κ…..α. «Ήρθε τρέχοντας το παιδί μου εκείνη την ημέρα από το σχολείο και έκλαιγε. Τον είχαν πιάσει από το λαιμό και τον απειλούσαν γιατί ήταν «καρφί».

Δεν άντεξα, βγήκα στον δρόμο και μόλις τους είδα να περνάνε -διότι έψαχναν το παιδί μου- τους προειδοποίησα να μην τον ξαναενοχλήσουν. Δεν έβρισα τα παιδιά, ούτε τα απείλησα», υποστήριξε η μητέρα, η οποία δάκρυζε συνεχώς.

«Δεν έχω καραμπίνα , δεν είμαι κυνηγός, ένας άνεργος άνθρωπος είμαι που δεν ήμουν καν στο συμβάν με τα παιδιά», απάντησε στους δικαστές ο πατέρας του παιδιού και είπε ότι δεν έχει προχωρήσει σε καταγγελία γιατί φοβάται τα αντίποινα και τι μπορεί να κάνουν στον γιο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά το δικαστήριο έκρινε αθώο το κατηγορούμενο ζευγάρι, ενώ όπως δήλωσε ο δικηγόρος τους κ. Μακρής θα ζητήσει διερεύνηση για τη στάση του διευθυντή του σχολείου και ευθύνες για όσα συμβαίνουν μέσα σε αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.