ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βόλος: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία η οποία περιλαμβάνει τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους

Βόλος: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται δύο ανήλικοι από το Βόλο οι οποίοι το πρωί της Τρίτης, επιτέθηκαν σε μια γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο και της άρπαξαν την τσάντα που περιείχε το ποσό των 450 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις με αποτέλεσμα να εντοπιστούν μέσα σε λίγα λεπτά οι δράστες, οι οποίοι ακινητοποιήθηκαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν 305 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην γυναίκα.

Τα υπόλοιπα χρήματα δεν βρέθηκαν και εκτιμάται ότι τα παρέδωσαν σε τρίτο συνεργό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυο ανήλικοι νεαροί συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που περιλαμβάνει τους γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους και οδηγήθηκαν με αυτήν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.