ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βόλος: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη ΛΕΑ με θύμα έναν 59χρονο

Ο 59χρονος σκοτώθηκε ακαριαία

Βόλος: Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη ΛΕΑ με θύμα έναν 59χρονο

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε ένα βίντεο σοκ από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε την Κυριακή στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης με θύμα έναν 59χρονο που είχε σταματήσει στη ΛΕΑ.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πώς η τραγωδία σημειώθηκε, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο «έσκασε» πάνω στο όχημα με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 59χρονου.

Συγκλονίζει η πεθερά του 59χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Βόλο, ενώ ήταν παρκαρισμένος στη ΛΕΑ.

«Τον πιάσανε. Δεν είχε ούτε δίπλωμα, δεν είχε τίποτα και έτρεχε. Μας κατέστρεψε, μας έκλεισε τα σπίτια μας. Στα καλά καθούμενα», ήταν τα λόγια της πεθεράς του θύματος.

Η σύζυγός του, που ήταν συνοδηγός και τραυματίστηκε ελαφρά, είδε τον άντρα της να ξεψυχά μέσα σε δευτερόλεπτα.

«Έξω από τον Βόλο έγινε. Πήγαιναν σε γάμο τα παιδιά μου και πάρκαραν κάπου να πάρουν τηλέφωνο να δουν σε ποιο χωριό, δεν ξέρω τι… Και πάρκαραν στη ΛΕΑ, τη λωρίδα που έχει εκεί πέρα, κι ήρθε ένας από πίσω και τους σακάτεψε. Ευτυχώς που δεν σκοτώθηκε και το άλλο παιδί, η κόρη μου», συγκλονίζει η πεθερά του θύματος.

«Πέθανε στης κόρης μου τα χέρια, αμέσως… δεν κατάλαβε τίποτα. Έχει μείνει εκεί πέρα γιατί θα του κάνουν νεκροτομή, να δουν από τί πέθανε, γιατί δεν είχε αίματα και τέτοια, δεν είχε χτυπήσει», συμπληρώνει η γυναίκα.

Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος που προκάλεσε το δυστύχημα

Συνελήφθη ο 26χρονος που προκάλεσε το δυστύχημα, το πρωί της Πρωτομαγιάς, στην εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λίγο πριν από τον κόμβο Μικροθηβών, στο ύψος του Αϊδινίου.

Ο άτυχος άνδρας έκανε δεξιά στην εθνική οδό και σταμάτησε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), προκειμένου να μιλήσει με ασφάλεια στο κινητό του.

Δυστυχώς όμως, εμβολίστηκε από το αυτοκίνητο του 26χρονου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, ενώ η σύζυγός του που επέβαινε στο ΙΧ, δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος που εμβόλισε το όχημα του 59χρονου δεν είχε δίπλωμα και συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.