
Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη ενός καθηγητή μέσης εκπαίδευσης σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, καθώς στην κατοικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες κάνναβης.
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού του, όπου βρέθηκαν περισσότερα από 10 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης.
Σε βάρος του εκπαιδευτικού σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής αρχής, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.
Μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.