ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βουλιαγμένη: Καταγγελίες για «κόντρες» που οδήγησαν στην καραμπόλα

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Βουλιαγμένη: Καταγγελίες για «κόντρες» που οδήγησαν στην καραμπόλα

Από θαύμα δεν ήταν μοιραία η τροχαία καραμπόλα πριν την πλατεία της Βουλιαγμένης το μεσημέρι της Κυριακής. Τα αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την σφοδρότητα της σύγκρουσης ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά και επιβάτες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δύο οχήματα έκαναν κόντρες και έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ζωές. «Ευτυχώς που δεν είχαμε θύματα, είναι εγκληματίες» ακούγεται να λέει ένας πολίτης που βρέθηκε στο σημείο ενώ ένας άλλος σημείωνε «με όριο ταχύτητας 70χλμ/ώρα ήρθε με βελτιωμένο αυτοκίνητο με 800 άλογα να κάνει τον μάγκα με έναν άλλον».

«Θα φας ξύλο, όχι από την αστυνομία αλλά από εμάς» ανέφερε ένας άλλος – πιθανότατα οδηγός οχήματος που ενεπλάκη άθελά του στο συμβάν – προς τον οδηγό ενός μαύρου Audi το οποίο φέρεται να είναι ένα από τα δυο οχήματα τα οποία έκαναν κόντρες σύμφωνα με τις καταγγελίες των υπόλοιπων.

«Ακούσαμε ότι έκαναν κόντρες, πέρασε το ένα αυτοκίνητο και καρφώθηκε πάνω σε ένα άλλο. Μετά έπεσαν κι άλλα από πίσω» ανέφερε ένας ακόμα μάρτυρας.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα δυο πρώτα οχήματα της καραμπόλας έκαναν κόντρα, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο του ατυχήματος και το ένα να χάσει τον έλεγχο να τρακάρει και στη συνέχεια το ένα να πέφτει πάνω στο άλλο από πίσω.

Το σφοδρό τροχαίο ατύχημα συνέβη περίπου στις 15:40 και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο παραλιακό μέτωπο στα Νότια Προάστια της Αττικής. Είναι ενδεικτικό πως το μποτιλιάρισμα ξεκίνησε από το Ασκληπιείο της Βούλας και επεκτάθηκε για αρκετά χιλιόμετρα.

Ο τελευταίος οδηγός έφυγε λίγο πριν τις 19:00 από το σημείο. Ήταν ο οδηγός του μαύρου Audi που ήρθε σε «αντιπαράθεση» με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο έφυγε από το σημείο και συνέχισε προς τα Λιμανάκια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ατύχημα, που συνέβη στην περιοχή της Βουλιαγμένης, είχε εμπλοκή πέντε οχημάτων και τέσσερις τραυματίες, με τις εικόνες που που αποτυπώθηκαν σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο forum 3Β να είναι ενδεικτικές τόσο για τη σφοδρότητα των συγκρούσεων όσο και για το χάος που προκλήθηκε στη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.